• Ципа топ

    Броварня


    Ципа довго мандрувала світами і з’ясувала для себе, що крафтове пиво відрізняється від масового продукту приблизно так само, як соковитий стейк від соєвої котлетки.

    Ні, ніхто не сперечатиметься, що котлетки бувають смачними. І існують великі пивоварні компанії, що виготовляють відмінний якісний продукт у величезних обсягах. Проте, свіжий стейк, як і пивний крафт, завжди лишається в ціні.

    Крім того, малі броварні мають свободу і простір для експериментів. Для нашої Ципи це надзвичайно важливо.

Гуцульська крафтова броварня «Ципа» заснована 2015 року у селі Кваси - надзвичайно мальовничій місцині Гуцульщині. Тут знають, як зварити відмінне пиво з яскравим, насиченим смаком, кожен ковток якого дарує справжню насолоду.

Тутешні майстри пивної справи вміло поєднують багатовіковий досвід карпатського пивоваріння із сучасними технологіями. Якість гарантує німецьке устаткування Braumeister.

  • Ципа топ
    За всіма канонами, крафтове пиво варять з натуральних інгредієнтів, де не менше 50% солоду в основі. Інші добавки - лише для поліпшення та ускладнення смаку. Пивовари гуцульської броварні «Ципа» використовують тільки найкращий солод, хміль та дріжджі (переважно з Німеччини та Чехії).
  • Ципа топ

    Однак, гуцульське пиво відрізняється неповторним карпатським колоритом, адже варять його на воді з місцевого високогірного джерела, не піддаючи її спеціальній обробці. Тож можна сміливо вважати, що «Ципа» несе в собі енергію карпатської природи.

    Окрім того, тутешній крафт регулярно збагачується оригінальними гуцульськими акцентами, як, наприклад, яфени, карпатські трави чи смерекові гілочки.
  • Ципа топ



    Процес бродіння проходить у спеціальних чанах, котрі за формою дуже нагадують яйця. Це і дало назву броварні, адже «Ципа», як пташеня, народжується з яйця.

    Дозріває пиво у старовинному підвалі природно, без жодного прискорення: щонайменше 30 діб (а деякі сорти і по кілька місяців) . Узагалі, в броварні «Ципа» дуже мало автоматизації, усю роботу виконують люди, відтак це пиво дійсно ручної роботи.

Світлини закладу

1

Смакуйте «Ципу» і приєднуйтеся до поціновувачів
українського крафтового пива!

Дякуємо!
Наш менеджер зв'яжеться
з Вами протягом доби